Kedves Naplóm!

2011.10.13. 08:47

Az elmúlt napokban a következő dolgok történtek:

 

A maraton előtti pénteken, újra feltekertem a 3H-ra.. Érdekes volt újra ott lenni egy szalaggal könnyebb lábbal, ám mégis egészségesebben, mint anno mikor azután, a sokmindent meghatározó esés után még hazatekertem. . Szerencsémre azon a bizonyos lejtőn most gyalogszerrel jutottam le. Ha az Idősebbik nyergében teszem meg azt a pár métert, a lejtő alján található lengőkapu(?) okozott volna néhány kellemetlen percet. A pályabejárás után épségben távoztunk, ámde akkor sem és most sem tagadtam/tagadom, hogy azt a kört egyszer(vagy többször), ha nem is verseny-, de a szilveszterihez hasonló időjárási körülmények között megcsinálom.. lehetőleg esés nélkül. Ahogy egyébként még vár rám egy, az ideinél acélosabb időeredménnyel teljesített Fertő-tó kör, a jövő évi Blogger találkozó előtt, az idei házi sprint/olimpiai táv, és a maraton mellett.

 

Visszatérve a közelmúltra.. A maraton délutánján, még eltekertem Szentendrére.. Az úticél természetesen a Rétes Múzeum volt.

Pár nappal később, az elszántság és a kíváncsíság okán elindultam Dobogókőre, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy utam Esztergom felé folytatom, ahol karácsonykor voltam utoljára és már igencsak hiányzott :). Hazafelé Visegrád felé jöttem, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve Lepencénél keresztül vágtam a hegyen, hogy aztán a túloldalon Szentendrére érkezzek és egy "múzeumlátogatást" közbeiktatva,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

:)

már a megszokott útvonalon hazatérjek..

 

Azon a héten csütörtökön egy smst kaptam egy 6É/BÉÉF-es Ismerősömtől, Petitől aki elöző vasárnap teljesítette élete első maratonját.. Az üzenetváltás szövege:

- Szia Balázs! Pénteken egy PÉF?:)

- :) Kérlek, ez csak természetes! Találkozó a szokott helyen és időben.. ?

 

Ennyi kellett ahhoz, hogy másnap este leautózzunk Pécsre, és fussunk egy kört a Városban

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

majd utána hazainduljunk azzal, a Helyieknek tett ígérettel, hogy decemberben visszatérünk. A futás közben készített képek a 'tárban.

 

Röviden ennyi az, amit az elmúlt időszakban sportolás címén elkövettem, nem számítva a a különféle edzéseket.

 

Ami a jövőt illeti. 22-én, ha a nevezésemet elfogadják, újra részt veszek a CETrenden.. Most fedett, 25 méteres medencében teljesítve a 10 kilométert. Ha minden jól megy, már a hét közepén Nagyatádon leszek, És mivel a jelek szerint a tavalyi IM idejére birtokba vett szállás most újra szabad, így a sátrazás ezesetben elmarad. De valószínűleg, a júliusban történtekhez hasonlóan - a leutazás egy szakasza így is kerékpárral leszen teljesítve :). És valószínűleg Gyékényes is az úticélok között lesz az 'Atádon töltött pár nap során.  

 

Holnap "pizsamás"BÉÉF, végigfutvás a cél, habár a "simán" teljesített PÉF után ez már nem lehet kérdéses :).

 

 

 

 

 

Béke!

 

2011. Október 13.

 

Erdélyi"IronSchwarczi"Balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://schwarczi.blog.hu/api/trackback/id/tr923298941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mata68 2011.10.14. 20:45:55

Az idei maraton teljesítésére javaslom a miskolci Barátság-maratont. Úgy tudom, hogy november 6-án lesz. A versenyt követő after-party, vagy a verseny előtti szénhidrát feltöltés helyszíne Nálunk lenne. Az e-mailen elküldött sprinttáv ideje is szervezhető a maraton időpontja köré.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.10.14. 23:33:33

Elvetemült vagy!
"azt a kört egyszer(vagy többször), ha nem is verseny-, de a szilveszterihez hasonló időjárási körülmények között megcsinálom.. "
Ez a jó hozzá állás! ;)

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.10.14. 23:34:14

@mata68: Most még úgy néz ki,hogy a miskolci maratonra mi is megyünk!
Idén is:)

IronSchwarczi · http://schwarczi.blog.hu/ 2011.10.16. 11:07:02

@mata68: @PecsiPeter:

Utánanéztem a javaslat tárgyának.. Úgy néz ki, hogy egy kisebb blogtalinak nézünk elébe. Már ha értitek mire gondolok ;).

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.10.16. 21:21:19

@IronSchwarczi: @mata68:
A pálya nem lányos:) van benne egy kicsit hosszabb és kicsit meredekebb emelkedő amit mind a 8 körben meg kell mászni.
Nem egy PB esélyes pálya viszont edzésnek kíváló mert jó nehéz!
Én itt futottam tavaly az első maratonomat számomra így különösen kedves :)

IronSchwarczi · http://schwarczi.blog.hu/ 2011.10.19. 05:29:34

@PecsiPeter: Akárhogyis.. Nevezés vasárnap délelőtt leadva, oszt lesz ami lesz.. Most irány Nagyatád. Nevezés rendben, szombaton vár rám az a bizonyos - szédítő - 10 kili :).

@mata68: a maraton utáni két hét valamelyik napján abszolváljuk.. ;)

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.10.23. 18:46:46

@IronSchwarczi: Hajrá a holnapi CETREND-re!Egyszer valamikor csak eljutunk mi is,hogy hivatalosan is meglegyen:)