Kedves Naplóm!

2011.05.23. 15:12

IronFertő '11..

 

 Eljött ez a hétvége is, végre. Az eddig történtek alapján bátorkodtam Louist is magammal vinni, a futást viszont nem vállaltam. A találkozó időpontjaként péntek délután-este volt megadva. Gondoltam egyet és már reggel elutaztam Sopronba. Az odáig vezető utat vonaton tettük meg.

 

Indulásra készen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az út eseménytelenül telt, volt még néhány másik bringás, Velük mentünk Sopronig. Érkezés után "bejártam" a várost nosztalgiáztam, élveztem a jó időt, és vártam a találkozót a Többiekkel. Elfogyasztottam - a nosztalgia keretein belül - egy almás hambucit, majd a Tűztoronynál letelepedtem és lazultam. Eszembe jutott megannyi élmény amiket még szilaj csikó koromban éltem itt át (ált. iskolai vándortábor, majd később már gimnazistaként, majd munka kapcsán is jártam erre).. Most így, a második iksz után - amikor már mindennap ajándék - jó volt így, kivénhedt girhes gebeként visszaemlékezni azokra az időkre. Már ez a pár óra is remek volt, és akkor még a Többiek sehol.

Délután, miközben indultam Fertőrákos felé, beszéltem Vasapuval, hogy akkor mi legyen.. kiderült, hogy még van egy kis időm.. Fogtam magam és eltekertem Brennbergbányára. Anno eltöltöttem itt pár hosszúhétvégét, legutóbb 3 éve. Örömmel konstatáltam hogy az üdülő még üzemel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Majd szép lassan visszagurultam Sopronba. Találkoztam Vasapuval, innen felgyorsultak az események.. Bevásárlás stb. Találkozhattam Vasapu családjával.. Sonyval, Nonoval és Noellel. Majd este felvettük Szaszitot, vettünk vacsorát és irány Fertőrákos. Korábban már jártunk ott körülnézni..

a depó:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Találkozó Pécsi Petiékkel, Géptigrisék(exKombinát) is átjöttek. Beszélgetés-sátorépítés-beszélgetés. Éjszaka megérkezett DSipi is.

Másnap reggel Peti úgy gondolta, hogy Ő csinál egy reggeli "karikát" Fertőrákos környékén.. Sipi és én pedig úgy döntöttünk hogy csatlakozunk. Sopron előtt elfogyasztottuk reggelinket.

 

Bajnokok reggeliznek :) :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Majd indulás, a pontos útvonalat nem tudom, végig azon voltam hogy ne szakadjak le nagyon, egy enyhe lejtőnél vezetem a hármast egy (nagyon kis)darabig.. aztán Peti megmutatta hogyan is kell ezt.. forduló, majd vissza.. Balf felől vettük be a "Versenyközpontot"

Az út végén "(kis) Nagyatád"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A depó kezdett megtelni a futócuccokkal, köszönés Sünnek, Tepónak, Ivan Grassonak, Myke-nak, Öregbakának és a Többieknek. Csoportkép..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Mindenki szépen megindult ahogy kell, én a csapat végén mentem saját tempóban. A tempómat igyekeztem úgy tartani, hogy ne nagyon maradjak le az utolsókról.. Pár kili erejéig sikerült is a mutatvány, aztán a lábam jelzett és megálltam.. nyújtottam, vártam pár percet, majd erősen "hikomatos" tempóban, az itinert követve, folytattam az utat. Vasapunak jeleztem hogy nem vesztem el, csak lemaradtam.. Egyidőután - már Ausztriában - jobbnak láttam nem az autók között tötymörögni, így átmentem a B10-es bringaútra és ott folytattam az utam. Innentől kezdve a lábam nem jelzett, és már csak mennem kellett.

Megállni csak kulacstöltés..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És hólyagűrítés céljából álltam meg, más "buziskodás" szóba sem jöhetett. Még akkor sem amikor éreztem hogy kiürültek a "raktárak".. annak az egy banánnak ami nálam volt, még a héjja is elfogyott :).  Nem azért nem álltam meg, mert olyan nagyon kemény vagyok, hogy nekem nincs szükségem senkire-semmire... Egyszerűen eldöntöttem, hogy nem és kész... Minden nagyképűség nélkül(!). Illmitznél és Mörbischnél volt némi tekergés is, de végülis eléhezve-fáradva, de megérkeztem a "'központba". A Többiek már régen futottak, majd megérkeztek Ők is.

A depó csaknem "tele": 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A lábam az említetten kívül, csak az út végén jelezte hogy "elfáradt".. 20,valamenyi km/h-s átlag sebesség, 116km.. Összességében "élménydús", remek túra volt. 

Tésztaparty-erőgyűjtés után kezdődött az este és a főzöcskézés. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Majd elkészült a pörkölt ami oly finom volt, hogy megérne egy külön bejegyzést is :).

Beszélgetős-iszogatós... Én csak ültem, figyeltem és tanultam.. Na jó, azért beszélgettem is :). Éjjel 1 óra körül Mindenki elvonult hogy kipihenje a nap fáradalmait.. Másnap reggel, sátorbontás, még váltottunk pár szót.. Majd irány haza. A délelőtti vonatot sikerült elérnem, Louisnak is akadt hely..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

és végül rendben hazaértünk. 

 

Köszönöm Mindenkinek ezt a pár napot, de leginkább Vasapunak és Szaszitnak, hogy lehetővé tették és megszervezték ezt a (Blogos)csapatépítő tréninget.

 

 

Triatlon, én így szeretlek!

 

 

Vigyázzatok Magatokra!

 

2011. Május 23.

 

'Schwarczi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://schwarczi.blog.hu/api/trackback/id/tr512925222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oregbaka 2011.05.23. 20:13:13

Schwarczi: Nagyon örülünk Böbével, hogy megismerhettünk! Szerintünk jelzésértékű, hogy vállaltad az utazást és nem adtad fel arra hivatkozva, hogy "még csak most volt a műtétem".
Mielőbbi full cemeback-et neked! Légy óvatos és adj időt nagadnak!
Ha bármikor akarsz egy kímélőset tekerni - mert már unod egyedül - tudd, hogy örömmel veled tartok!

IronSchwarczi · http://schwarczi.blog.hu/ 2011.05.23. 21:14:01

@oregbaka: Szia! köszönöm szépen, én is örülök hogy megismerhettelek Titeket! Reményeim szerint pár hét, és élek a közös bringázás lehetőségével :). Addig is Vigyázzatok Magatokra! Neked további balesetmentes felkészülést!

ironsun 2011.05.23. 22:06:13

Jó volt látni a felépült Schwarzit. Egyébként meg most vagy csikó korodban, az edzések kezdése miatt!

Ivan Grasso · http://op-ironman.blog.hu/ 2011.05.23. 22:28:14

Jópofa élvezetes beszámoló, nagyon örülök, hogy lejöttél! Jövőre pedig már Te vezeted a sort!

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2011.05.23. 23:39:49

Hát Te nem kiabáltál sokat az már egyszer biztos :) a Rád jellemző halk szavúság szerintem nagy erény.
Csatlakozom Öregbakához és ajánlom magamat egy közös kímélős bicajozáshoz.
Örömmel Veletek tartanék és ígérem,hogy nem fogok csatakiáltozni :):):).

Vasapu · http://vasapu.blogspot.com/ 2011.05.24. 07:10:47

Nagyon jó volt, hogy eljöttél. Kicsitt ségyellem magam, mert at hiittem visszafordultál, de már Nagyatádon is bizonyítottad, hogyan is kell küzdeni.
Nagyon kemény vagy.
Azért a Dokidnak nem biztos, hogy erről a menetről tudnia kell:-))

IronSchwarczi · http://schwarczi.blog.hu/ 2011.05.24. 22:00:43

@ironsun: Nekem is jó volt a sok erős/edzett IM aspiránst és Finishert látni.. :) "Öröm volt".

IronSchwarczi · http://schwarczi.blog.hu/ 2011.05.24. 22:25:05

@PecsiPeter:
Köszönöm! Amúgy pedig, eszedbe ne jusson felhagyni a csatakiáltásokkal.. engem, és szerintem Öregbakát(és mást) sem zavarna az sem, ha végigkirikélnéd az egész távot. :):) ;)

IronSchwarczi · http://schwarczi.blog.hu/ 2011.05.24. 23:12:22

@Vasapu: Hogy kinek mi szégyelnivalója van ezt már megbeszéltük :).
Köszönöm a dícsérő szavakat!
A küzdéssel kapcsolatban egy idézet.. Talán Te is ismered :) :"Nem azért nem adjuk fel, mert Ironman-ek vagyunk, nem, azért lettünk Ironman-ek, mert nem adjuk fel."