Kedves Naplóm

2010.12.08. 12:47

Az elmúlt héten..

 

Pénteken sor került a Tepó féle - edzést megelőző - felmérésre Győrben. Ivan Grassoval mentünk.. Jó volt végre Vele is váltani pár szót. Győrben találkoztunk Tepóval és Dáviddal. Ami a felmérőt illeti: Conconi teszt.. 100 wattról indultunk percenként emeltünk 30 wattot. 310 wattig bírtam, pulzus felment 190-ig. Valószínüleg nem látszott rajtam, de tetszett az egész. Még nem csináltam hasonlót.. Volt ezen kívül még mindenféle mérés.. a pontos adatokra nem emlékszem, (a magasságom 185 cm körül, testsúly 84 kg.. emlékeim szerint ;)) A lényeg, hogy Tepó megtudta amire kiváncsi volt:).

Egyébként tegnap elkezdődtek a "köredzések", hétfő este kaptuk meg az edzéstervet.. Hát igen.. a második "nagyobb ellenállású" feladat után következő talajgyakorlatoknál, valamiért egyből Mekka irányába helyezkedtem :D.

Péntekre visszatérve..

Hazaérkezés, tisztába tettem magam. Próbáltam erőt juttatni abba a két tuskóba amelyek a teszt előtt még lábként szolgáltak:). Eztán nemsokkal indulhattam tovább a következő találkozó helyszínére. Petivel(egy 6É-s Ismerős) Egy közösségi oldalon megtárgyaltuk, hogy elmegyünk a Pécsi Éjszakai Futásra. A szót tett követte, találkozó a Müpánál.. végülis csak ketten mentünk.. Úgy látszik, több toronyhibás nem akadt a megkérdezettek között :D.  A megadott időpontnál jóval hamarabb érkeztünk. Fél éjfél körül elkezdtek érkezni a Népek.. Bemutatkozáskor, mikor mondtuk hogy honnan jöttünk, hirtelen olyan arcokat láttam, mint amilyen I.G.-é volt amikor vázoltam, hogy mi vár még rám aznap :D.

Próbáltam eggyé válni az Univerzummal  ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felírták mindenkinek a nevét és az e-mail címét.. csoportkép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Az érdeklödő rendőrök kérdéseinek megválaszolása után, éjfél körül elindult a Csapat.. beszélgetős tempó, a táv 8,5 km körül, mint a 6Én. A fotómasinát Petire bíztam, így nyugodtan kocoghattam a saját tempómban ;). A már megszokott buzdítások, értetlenkedések közepette elértük a Széchenyi teret.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Király utcán végig, utca végén felfelé.. némi emelkedő(Kálvária) után..Alagút.. futottunk futottunk.. Beszélgetésbe elegyedtem az egyik Szervezővel.. A Szent István térnél a meredekebb utat választottuk:).  Dóm előtt..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végig a Jannus Pannonius utcán.."lakatfal".. Itt, a Dzsámihoz közelebbi végén találkoztunk két fiatal Hölggyel. A Többi Futó már jóval előrébb járt.. érdeklődtek, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk, miért futunk, miért nem megyünk inkább inni velük.. na ennél a kérdésnél komolyan elgondolkodtam :). Széchenyi téren le.. Virág Cukrászda után jobbra.. Elefántos Háznál le a Jókain, egészen az állomásig.. majd a végén egy pofásabb sprintet is sikerült kisajtolnom magamból. Célbaérkezés után, forró(!) tea, müzliszelet, csokimikulás volt a jutalom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Petivel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csendélet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elköszönés a FutóTársaktól, ígéret hogy jövünk még.. Várjuk Őket 6É-n:). Amint kocsiba szálltunk nyugtáztuk -sokadszorra - hogy megérte eljönni.. és 2-3 havonta belefér egy a mostanihoz hasonló túra.. de a következő alkalommal azért remélhetőleg már többen jövünk. Hatalmas buli volt, azóta sem megy ki a fejemből.. Eddig is szerettem Pécset.. Mostantól eggyel több okom van rá. 

Ami azt illeti mostanában majd' minden remekül összejött. Csak mostanában nem tudok a "vasemberes" edzés végéig maradni, hétfőn is, és ma is, negyed nyolc körül már le kellett lépnem. De mentségemre, tegnap is voltam úszni.. hogy pótoljam a "hiányt" :).

 

 

Ivan Grasso, Peti! Kívánom hogy sikerüljön elérnetek a céljaitokat! Kitartást és jó egészséget!

 

 

 

 

2010. december 08.

 

I'

A bejegyzés trackback címe:

https://schwarczi.blog.hu/api/trackback/id/tr762497814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.