Válasz erre

2010.11.26. 18:18

Vasapu:

Mivel nem biztos, hogy egy kommentnek való helyre kifért volna amit írok, így itt válaszolok:).

A blog és a kezdetek...

Mostanában - főleg amióta az ugrásos bejegyzést írtam - sokszor eszembe jut a pillanat amikor kezdődött az az út, ami az IronMan-en keresztül vezetett, mostanáig, amikor a blog és a Triatlon(nincs egyik, a másik nélkül :)) az életem fontos(!) részévé vált..  2009 február.. Hajnalban, munkába menet, egy buszmegállóban állok.. Körülöttem minden csupa hó.. És ahogy ott álltam a zerge.aszó hidegben (igen.. akkor én is fáztam :)) eldöntöttem, hogy az az év más lesz mint az addigiak. Mindent elkövetek, hogy a korábban valamiért hanyagolt álmaimat megvalósítsam... Sosem fogom elfelejteni. Így valósult meg az ugrás, majd a bringatúra.. Amelynek révén Zánkán találkoztunk.. a Triatlon és én. Hazaérkezésem után nemsokkal ráleltem Kombinat, Witch, és Myke blogjára. És mikor már elég (ki)pihent, és elszánt voltam belegondoltam, hogy én miért ne kezdhetnék bele egy blogba.. Nem terveztem semmi extrát, csak valami nyomát akartam hagyni annak hogy mit is csinálok, és valamiféle "okot", ami esetleg ösztönöz(het) ha elbizonytalanodnék.. nem érdekelt hogy kommentel-e valaki avagy nem.. magamnak írtam. November elején megszületett az első bejegyzés.. És szép lassan a többi is. 2010 telén kezdtek körvonalazódni a dolgok, majd visszaesés<kacagós szmájli>  miegymás.. a blogon beköszöntött egy nagyobb szünet.. Ez az az időszak amit Te is említettél.. aztán magamhoz tértem, szerencsére. Őszintén szólva, nagyon jól esett hogy bíztattál.. Hálás vagyok ezért.

Manapság, ha visszatekintek a blog történetére.. Némi meglepettséggel nyugtázom, hogy milyen fontos része lett az életemnek. A triatlon úgyszintén. Nem fogom elfelejteni a reakciókat, amikkel akkor szembesültem, amikor kinyilvánítottam hogy idén IM akarok lenni. Kevesen tudtak róla.. legalábbis tőlem(sosem akartam kérkedni vele).. Volt aki kinevetett, de a többség szimplán hitetlenkedett.. Valahogy mégis megcsináltam :). Addigra a blog már rendelkezett Törzsolvasókkal ;), kialakult egy remek, összetartó(!)Közösség. Azt, hogy ennek a Csapatnak a tagja lehetek, a blog(olás)nak köszönhetem.  Vasapu, Tepó, Myke, Kombinat, Ironsün, PécsiPéter, Mata68, Witch, Szaszit, Ivan Grasso és a Többi Kommentelő.. Hálás vagyok Nektek Hölgyek, Urak!!

Tisztában vagyok vele, hogy néha elragadtattam magam, és nagyképű kijelentéseket tettem. Néha visszaolvasom a kommenteket, és a bejegyzések szerkeszthető változatait.. Még ma is elámulok azon, hogy miket bírtam írni néha.. Legyen az komment, vagy bejegyzés. Leginkább a VB-től a szentléleki túráig terjedő időszak írásai tartoznak az imént kifogásolt kategóriába. Mindenesetre amiket írtam, és nem töröltem ki azonnal.. maradnak. Vállalom az adott írásokkal kapcsolatos - esetleges negatív - következményeket.. Még akkor is, ha tudom hogy bizonyos esetekben durván túllőttem a célon.. Nem akartam megsérteni senkit!

Ami a jövőt illeti, a célokat már vázoltam. Csak fel kell nőnöm hozzájuk.. Kemény meló lesz.. De állok elébe. Szívesen fogadom a tanácsokat, és a -z építő - kritikát. Ez a blog mindig is triatlonos blog lesz. Amíg aktívan triatlonozom a blog is élni fog. Az őszi picsogáshoz hasonlót nem nagyon fogsz/fogtok tapasztalni.. Nem azt mondom, hogy nem lesznek hullámvölgyek, de az azért mégis más.

 

Mégegyszer köszönöm a támogatást amit Tőled, Tőletek kapok/kaptam. Nélkületek és a kommentjeitek nélkül más lenne ez a blog.

Vigyázzatok Magatokra!

 

 

2010. november 26.

 

Erdélyi"IronSchwarczi"Balázs a.k.a. Fóka ;)

Szerző: IronSchwarczi

8 komment

Címkék: napló triatlon

A bejegyzés trackback címe:

https://schwarczi.blog.hu/api/trackback/id/tr542475307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2010.11.26. 23:18:52

Balázs!
Te egy nagyon fasza gyerek vagy!Meglehetősen szimpatikus a stílusod,szerintem egyáltalán nem nagyképű.Inkább csak lelkendező néha.
Bár jómagamat nem sorolnám abba az illusztris Társaságba,akiket említesz,de mindenesetre megtisztelő,hogy egy lapon említettél magatokkal.

ironsun 2010.11.27. 23:28:31

Én is hálás vagyok a sorsnak, hogy személyesen ismerhetem a triatlon(-VB) leghidegvérűbb versenyzőjét!!! Csak így tovább és írj továbbra is mindent, ami jön!

IronSchwarczi · http://schwarczi.blog.hu/ 2010.11.28. 16:45:56

@ironsun:
:) Én is tartom szerencsémnek, hogy a földkerekség legsportosabb (Iron)Sünijét az Ismerőseim között tudhatom!! Köszönöm a megtisztelő sorokat! Igyekszem :).

mata68 2010.11.29. 08:09:57

Szerintem nem írtál hülyeségeket, mindig öröm volt olvasni az írásaidat. Hajrá !

Tepó · http://tepo.blog.hu 2010.12.04. 07:39:34

Szerintem is, a sorokból inkább a lelkesedés és elszántság érződött, nem pedig hülyeségek. Jókat írsz, folytasd ameddig bírod!