Kedves Naplóm!

2010.10.06. 14:06

Az utolsó bejegyzésem óta eltelt időben a következők történtek...

 

Szombaton egy házibuliba voltam hivatalos. Onnan ment tovább a Társaságunk egy szórakozóhelyre.. Érkezésünk után nem sokkal, 50%-ban szemeztem egy Menyecskével... ez az arány hamar 100%-ra változott ;) :). A dolog szépséghibája az volt, hogy közben a "kandúr" ott állt a hölggyel szemben, éppen valamit nagyon magyarázott. A hölgyemény nyugodtan próbálkozhatna Paz Vega imitátorként... Alig hittem a szememnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akiben felmerül a kérdés, hogy miért tartom fontosnak ezt a "semmiséget" itt leírni.. Lapozzon vissza az utolsó két versenybeszámolóhoz, és olvassa el a futás közben történteket... segítek.... "Zsáner" ;).

Néhány sör ízű üveg elrontása után eljöttem, de a hazaindulás helyett, végül egy másik meghívásnak is eleget tettem. Katával kötöttünk egy egyezséget elöző este ,és arra ittuk meg szombaton az áldomást ;).(később még ez az infó is érdekes lehet  -a szerk.) Hazaindulás előtt még táncoltunk egyet... Nos.. a helyzetet tessék elképzelni.. Ha nem csinálok semmit, akkor sem vagyok egy vizuális élmény.. DE ha elkezdek táncolni... a rémálmomban se jöjjek elő.. Szabadjon megjegyeznem, hogy eddigi életemben most táncoltam kábé tizedszer.. -meglepetésemre- ez most tetszett... Ki tudja, lehet hogy még leszen itt "továbbtanulás" is.. Ha az Ironman sikerült :).. Egyébként a Párrtner tudása enyhített a "megmozdulásom" környezetre gyakorolt hatásán, de a körülöttünk lévők ennek ellenére, mint jólnevelt lemmingek elindultak a a Duna irányába :). 

 

Ami a sportot illeti.. Andris visszatért jól megérdemelt szabadságáról, és mostantól -javarészt- megint Ő tartja az edzéseket. Hétfőn 3500+ os távot úsztunk/tam, ha a levezetést nem számoljuk.. A lábtechnikám pocsék, azt tudtam hogy javítanom kell ezeken is.. eddig mindig a karok kompenzálták a lábak "hiányosságait".. de most, a lábazós feladatoknál megmutatkoztak a súlyos gondok.. Dráma ;).

A Női vonalon maradva.. Legyenek képek Triatlonista Hölgyekről is:

Karla Gilbert:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hayley Bateup:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nici Andronicus:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No komment.

 

 

Tegnap az egyik Kolléganőmmel beszélgettünk a szakdolgozatának témájával kapcsolatban.. Ha minden jól megy, a beszélgetésen elhangzottak itt is olvashatóak lesznek, mivel az Ironman volt a beszélgetés egyik fő vonulata, az egészség mellett.

 

Pénteken 6É.. Vasárnap pedig, reményeim szerint NATO futás..

 

Zsáner 2.0

 

 

2010. Október 06.

 

Tisztyelet és Megbecsülés!

 

Iron(ic)Schwarczi

 

A bejegyzés trackback címe:

https://schwarczi.blog.hu/api/trackback/id/tr762350541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mata68 2010.10.07. 09:51:05

Na végre egy izgalmas bejegyzés. Ha így folytatod, még az index-es főoldalra is kikerülhetsz :)
(szigorúan magánvélemény: a lányokon némi zsírszövet melltájékra felkerülhetne:)

IronSchwarczi · http://schwarczi.blog.hu/ 2010.10.07. 10:06:15

@mata68: Ami a zsírszövetet illeti, egyetértek Veled. Talán egy kevés juthatna máshova is.. de az már túl jó lenne ;).