Egy hete..

2010.08.21. 21:16

..Hogy Ironman lettem. Igazán csak a beszámoló írása idején fogtam fel, hogy mit tettem. 

 

A Verseny óta eltelt időben háromszor voltam úszni.. Kétszer a Többiekkel, és egyszer(hétfőn)egyedül.. Akkor volt szerencsém először viselni a VB mezt. A továbbiakban - a csoportos edzéseken, és a versenyeken kívül - nem hiszem hogy lesz arra példa, hogy máshol is mezben ússzak. Ez a hétfői, egy kivételes alkalom volt.  "Vasemberes" edzésen sem lesz mindig rajtam. Messze vagyok még attól a szinttől.. Rengeteg meló vár még rám(edzettségi szint, technikai tudás csiszolása stb). Aztán amikor majd elértem azt, ahonnan nekem már nem lesz tovább(ha van ilyen).. Még kenyérér' is triatlon mezben megyek, akárki megláthassa :). Egyébként hétfőn megtapasztalhattam a mez+ExtemeMan úszósapka  kombináció által, az uszoda többi vendégére gyakorolt hatást.. Lehet hogy én mértem fel rosszul, és csak a kék ruha és zöld sityak szín-összeférhetetlensége váltott ki az emberekből korábban általam nem tapasztalt reakciókat. Volt például egy menyecske, aki mikor mellém ért a medence szélénél, rendre bukófordulóval fordult, míg a túloldalon simán érintette a falat, és irány vissza. Ha éppen álltak a medence szélénél a vízben, szétrebbentek amikor odaértem. Korábban - hasonló helyzetben - alig bírtam megérinteni a falat :/. Száz szónak is egy a vége.. mez, csak csoportos (ott is a hangulatom, és/vagy edzői utasítás függvénye, hogy viselni fogom-e) - esetleg egyéni bringás- és futóedzéseken - és a versenyeken lesz rajtam. A sapka viseléséről, nem vagyok hajlandó lemondani egyéni úszóedzéseken sem. Ha valakinek ez a ruhadarab a "vörös posztó", ám legyen. Egy dolgot kérek ha valaki(a hetente erre járó pár olvasóból :):):)) arra pályázik, hogy(esetleg a versenyeken kívül is) így vagy úgy összeméri a tudását az enyémmel: "Fair play".. És itt most nem a profi spotolók világára jellemző.. khmm, "valamire" gondolok, hanem odamondogatások nélküli(!), "a Másikat velem egyenlő félként kezelem" versengésre. Pusztán a hangulat kedvéért..  + Egy általa elért győzelem esetén, ne vonjon le belőle messzemenő következtetéseket a tudásával kapcsolatban. Nem vagyok nehéz ellenfél(és itt most nemcsak a futással kapcsolatban mondom).

 Ami pedig az ünnep részét illeti. Az elkezdődött már a célbaérésemkor, és tegnap folytatódott egy remek hangulatú kerti party keretein belül. Ezen a párrtin sikerült visszaszednem a verseny alkalmával ledobott kb. 1 kilót.. sőt talán még többet is. fogyott a pörkölt, a grillezett hús és a gofri rendesen :). Még sok ilyet.

 

Zárásképpen, egy kis lúdbőrözős:

 

 

 

És hogy a Váltósok se maradjanak ki: 

A bejegyzés trackback címe:

https://schwarczi.blog.hu/api/trackback/id/tr192237877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PecsiPeter · http://pecsipeter.blog.hu/ 2010.08.26. 19:36:40

Te úszóedzésen a menyecskéket figyeled? :):):)

IronSchwarczi · http://schwarczi.blog.hu/ 2010.08.26. 19:37:42

@PecsiPeter: Neeeem, természetesen nem... Inkább a hajadonokat szoktam.. ;):):)